Fick just en trevlig överraskning. Månades gratisspel till XBOX är Halo 3, vi ahr ju inget av Halospelen och sonen har verkligen tjatat … Vilken tur att jag inte gett med mig tidigare!! :)

xboxlive131017

Det finns inga kommentarer, klicka här bli den första!

Har spelat klart The Walking Dead nu och förtjänade min andra platinum-trophy :)

Det finns inga kommentarer, klicka här bli den första!

Har äntligen spelat igenom BioShock 2. Ett jättebra spel men sista biten vart lite väl mycket springa fram å tillbaka. Ser fram emot nästa spel i serien men är lite avvaktande. Från att vara ett spel som utspelar sig i en stad under vattnet till istället utspela sig i en stad uppe bland molnen? Kommer det jag gillar med spelet tas bort helt eller komme det fortfarande vara 50-tals tema? hmm ..

Avslutade BioShock med att ge mig på multiplayer men det var inte riktigt min grej.

Det finns inga kommentarer, klicka här bli den första!

Vecka 1

Så har första veckan på det nya året passerat. Efter ett mycket trevligt nyår hos vänner inne i stan med krabba och bubbel och sen taxi hem på natten så var det skönt med sovmorgon. fram till på tisdag. Sen …

 

Julklappsklockan

http://happyhacker.se/site/wp-content/uploads/2013/01/130103_julklappsklocka-190x116.png

Fick en fin klocka i julklapp av fru och son.

 

Stugfix Före och Efter

http://happyhacker.se/site/wp-content/uploads/2012/11/12_stugfix_matrum-131x190.png

Stugan har snyggats till lite invändigt nu under hösten. Eller ganska mycket faktiskt. Köket: Vindsrummet: Lilla rummet:

 

Nike+ Fuelband

http://happyhacker.se/site/wp-content/uploads/2012/11/121108_fuelband_ice-190x79.png

Så har äntligen mitt Fuelband kommit. Varför ville jag ha ett sånt? Jo den är enkel, man bär den som ett armband och den registrerar alla rörelser under hela dagen. Hur mycket kalorier som förbränns och hur många steg som …